Helhetsterapi Inger Thorbjørnsen - helhetsterapeut MHtf Reg

Min bakgrunn 
 
Jeg er en voksen kvinne som har arbeidet i næringslivet i mange år.
 
I år 2000 startet jeg et deltidsstudium ved Norsk høgskole for helhetsterapi, og var ferdig utdannet helhetsterapeut i 2004. Utdannelsen er en av de første som ble godkjent i Alternativregisteret i Brønnøysund, og jeg er registrert der. Det er derfor ikke momsplikt på mine tjenester.
 
Jeg har også studert akupunktur i tre år ved Norsk Fagskole for akupunktur.
 
  
Om helhetsterapi
 
De forskjellige fagområdene er:
 
Ernæring
Kroppen trenger tilførsel av mat og drikke for å opprettholde sitt energi-nivå. Riktig tilførsel er derfor viktig, og kosthold er et viktig tema både for vedlikehold og bedring av ubalanse.
 
Fotsoneterapi
Behandling av soner og punkter på føttene med trykkmassasje. Jeg avslutter som oftes timene med denne behandlingen.
 
Aromaterapi
Kombinasjon av naturens oljer og massasje.
 
Øreakupunktur
Behandling av soner og punkter på ørene, med nåler eller "frø". Siden ørene er så nær hjernen, er dette en god stimulering. God kombinasjon med soneterapi.
 
Meridiandrenasje
Stimulering av energibaner for å gjenopprette kroppens energinivå.
 
Kinesiologi
Testing av muskler for å undersøke energiflyt mellom indre organer, nervebaner og muskler. Bruker forskjellige teknikker for å gjenopprette balanse.
 
Virker både psykisk og fysisk, f.eks. ved å endring kroppsholdning, stressreduserende, smertelindende, bedrer konsentrasjonen og innlæring, og frigjøre tidligere blokkeringer.
 
Dr. Bachs blomstermedisin
består av 38 plante- og blomsteressenser. Hver enkelt essens er rettet mot en følelsesmessig eller mental ubalanse og hjelper til med å takle utfordringene som hverdan stiller til oss.
 
Kopping
Stimulerer blodomløpet og brukes gjerne i forbindelse med aromaterapi. Virker utrensende og man kan oppnå synlige resultater med hensyn til bl.a. cellulitter i huden.
  
Akupunktur
Millioner av mennesker syns at akupunktur er en mye bedre løsning enn medisin eller operasjoner. Med en historie på over 3000 år, kan akupunktur på en god måte hjelpe deg med dine plager og kroniske lidelser.

Akupunktur er et sikkert, smertefritt alternativ for å behandle smerte ved f.eks.:
 
  • Reumatisme, rygg problemer etc
  • Allergier, astma og andre pusteproblemer
  • Depresjon, angst, søvnproblemer og stress
  • Og mange flere fysiske, emosjonelle og neurologiske problemer

De forskjellige behandlingsformene stimulerer kroppen til å gjenvinne balansen.


Om klinikken
 
Jeg driver min egen klinikk hjemme. Her er det fred  og ro, og vi kan sette av nødvendig tid til den behandlingen du måtte trenge.
 
 
 

Sted:
Ulsrudveien 39
0687 Oslo
 

Tid:

Man - Fre: Ettermiddag og kveld

Lør: 10:00 - 17:00 - etter avtale

Søn: Stengt
 
Website Builder drives av  Vistaprint
MapQuest Avtalevilkår Kart/veibeskrivelse er kun for informasjonsbehov. Brukeren tar fullt ansvar for anvendelsen av programet. MapQuest, Vistaprint, og deres leverandører tar ingen ansvar for innhold, veiforhold eller tidsforhold.